Design Team

Even voorstellen….. dit is het Scrapfever Design Team.

Jolanda Goes

Ik ben Jolanda Goes, eind 50, al heel lang getrouwd met Ed en wij hebben een volwassen dochter Jacky en puberkat Manus. Mijn voornaamste hobby is Craften, maar ik vermaak me ook graag met buiten koken op een houtvuur, Scouting of gewoon lekker een boek lezen. 
Rond 2006 kwam ik in aanraking met Scrapbooking en in mijn zoektocht naar tips & tricks stuitte ik al snel op het forum van Scrapfever. Net als Debby ben ik eigenlijk altijd bij Scrapfever blijven hangen.
Voorheen maakte ik vooral 12″ lay-outs, ATC’s en ik vond het leuk om allerlei bestaande items te pimpen met designpapier. Tegenwoordig heb ik vooral veel plezier in het maken van mini-albums (vooral met pop-ups) en plannerpagina’s, en soms een kaart. Ook vind ik het superleuk om samen met Chantal mini-workshops voor de beurzen te ontwerpen én workshops te geven tijdens beurzen.  

Mijn knutsels kan je natuurlijk vinden in de Scrapfever Facebookgroep Scrapfever Facebook groep | Facebook maar ik houd ook al sinds 2008 een blog bij, leuk als je me eens komt bezoeken op www.scrappiness.nl 


Debby Segers

Ik ben Debby Segers getrouwd met Thierry en we hebben een dochter en een zoon. Ik woon in België, ik ben al jarenlang aan het knutselen, eerst vooral scrapbooking en kaarten maken en de laatste jaren maak ik het meeste planners en kaartjes. Ik shop al bij Scrapfever vanaf het eerste uur.
Op Facebook in de Scrapfever Groep plaats ik mijn creaties en op de beurzen zijn veel van projectjes in het echt te bewonderen. Mijn favoriete merken zijn Elizabeth Craft Designs en Craft o’Clock.


Mariska Zevenbergen

Ik ben Mariska Zevenbergen (1972), getrouwd met Johan en wij hebben een tweeling Davey & Nikita en drie vogels, Sully, Misty en Binkie. Mijn voornaamste hobby is Craften, maar een boek lezen vind ik ook erg leuk
Toen ik ging werken, ontdekte ik mijn creativiteit. Vele jaren was dat borduren met uittelpatronen.

Een jaar of 10 terug ontdekte ik de Kreadoe en daarna vele andere creabeurzen, waar ik vele workshops gedaan heb. Ik ontdekte dat ik heel veelzijdig was, er waren maar weinig dingen wat me niet lukte (behalve haken en breien). Veel was maar eenmalig of alleen tijdens de beurzen.

In 2017 ben ik eerst in aanraking gekomen met Zentangle, waardoor ik in 2019 een Certified Zentangle Teacher (CZT) geworden ben tijdens een seminar in Frankfurt, Duitsland. Daar heb ik een aantal Duitse vrienden gemaakt en bij 1 van die vrienden maakte ik kennis met (junk)journalen. Een nieuwe verslaving werd geboren.

Op mijn zoektocht hierin ben ik op Scrapfever gestuit en op hun leuke mini-albums en zo is een leuke vriendschap met Chantal ontstaan.

Tegenwoordig ben ik dus veelal met (junk)journalen/scrapbooking/Planners/Mixed media bezig. Ik probeer daar een leuke mix van te maken.  Ik vind het super leuk om bij Scrapfever op de beurs te staan en mensen te adviseren, uitleg geven of enthousiast te maken.

Mijn knutsels kan je tegenwoordig veelal vinden in de Scrapfever Facebookgroep  Scrapfever Facebook groep | Facebook en op mijn instagram en Facebookpagina MZtangling